Barion Pixel
Légy te is részese!
Mindez a Tied, ha MOST csatlakozol
Csatlakozom!

JÓGÁZZ VELEM!

A számos állandó tartalom mellett, naponta kettő, új videón keresztül jógázhatunk együtt. A napi videók folyamatosan cserélődnek, ezért mindig új gyakorlatsort fogunk végig csinálni a testi és szellemi békességért. Külön készítettünk kezdőknek és középhaladóknak napi videós gyakorlatokat, így nem kell izgulnod, hogy nem tudod tartani a lépést. Nem sikerült a gyakorlat? Állítsd meg és nézd vissza a HD minőségű gyakorlat videókat! A tartalmakat majd bejelentkezés után fogod tudni megtekinteni január 2-től.

KEZDŐKNEK IS IDEÁLIS

Speciális fejlesztő gyakorlatok:
Nem tudod végig csinálni a napi gyakorlat videókat? Ne csüggedj, a speciális fejlesztő gyakorlatokat pont azért hoztuk létre, hogy a kezdő jógát kedvelők is tanulhassanak, gyakorolhassanak. A hét minden egyes napjára más-más speciális, fejlesztő gyakorlatsor fog kapcsolódni. Elvégzésük gyorsabb, hatékonyabb fejlődést eredményeznek a kezdők számára is. Természetesen a haladóknak is ajánlatos a gyakorlás!

TUDÁSTÁR

Bővítsd tudásodat megbízható forrásból
A folyamatosan bővülő tudástárban mindent megtalálsz, ami a jógával kapcsolatos. A hiteles, elismert jógik, mesterek tanulmányai, közlései nyomán összeállított Tudástár minden héten frissülő anyagának tanulmányozásával megismerheted a jóga filozófiájának, üzenetének, céljának és áldásainak rétegeit.

LEHETSÉGES SEGÍTSÉG A PROBLÉMÁKRA

Ászanák jótékony hatásai
Több mint 100 kisvideót (kép+hanganyag) fogsz találni január 2-től a belépés után, melyekben részletesen, minden szervi, testi vagy akár mentális probléma megoldását segítő gyakorlatok hatásairól szerezhetsz tudást. Konkrét betegségek gyógyulását segítő, támogató gyakorlatsorokat is találsz majd számosat az oldalon, a januári belépés után.

KÖZÖSSÉG

Legyél csoporttag!
Amennyiben jelentkezel a Kowa Jóga Programba, és legalább négy hónapig aktivitást mutatsz, továbblépésként lehetőséged lesz belépni a-2021. októberében induló Kowa Jóga Csoportba, ahol már személyes közös gyakorló napokon is találkozhatunk. Emellett minden vasárnap Élő Facebook adás keretein belül is találkozhatunk, ahol felteheted a kérdéseidet, és Kowa valamint egy segítőkész csoport fog válaszolni azokra.

Kedves Látogató,

A Kowa Jóga programban minden hónap 20-a és a következő hónap elseje között lehetséges előfizetést vásárolni a következő hónapra. Például, ha október 20. és november 1. között fizetsz elő, akkor november végéig lesz érvényes az előfizetésed, majd ezt, amennyiben szeretnéd meghosszabbítani, azt november 20. és december 1. között van lehetőséged.

Köszönjük megértésed.