Barion Pixel

20 hetes Jóga "Képzési" Program

Az alábbi képzési programot kezdőknek és gyakorlottabbaknak is jó szívvel ajánljuk. A program 20 hét módszeresen felépített, és összeállított gyakorlatsorok anyagát tartalmazza, amelyeket heti (ill. kéthetes) turnusokba osztottunk. Rendszeres napi gyakorlásuk mellett- a megadott menetrend szerint haladva- a program végén a kezdők, az ászanák végzésének helyes és tökéletes eldajátításáig juthatnak. A 20 hetes program elvégzése után , a Kowa Jóga Program jógaórái könnyedén végezhető napi gyakorlásként alkalmazhatóak! 

Heti gyakorlatsorok KEZDŐKNEK

Minden napra két új videó kapsz, ezek közül szabadon választhatsz, hogy az adott napon melyiket szeretnéd elvégezni.

A Hatha jóga egy összefoglaló elnevezés, amely az összes jóga irányzatot magába foglalja. Az elnevezésben a “HA” a napot, a “THA” a holdat jelenti. Ezt a jelentés tartalmat alapul véve, és ebből kiindulva alakítottuk ki számodra a napi két féle gyakorlatsort, mind összeállításában, mind képi atmoszférájában. 

Heti gyakorlatsorok KÖZÉPHALADÓKNAK

Ebben a hetente frissülő modulban a KÖZÉPHALADÓKNAK összeállított – minden napra két gyakorlatsort tartalmazó – programot találjátok meg. Ahogy a kezdőknek szánt modulban, itt is nap és hold gyakorlat sorokra osztottuk a napi jóga óráidat. A gombra kattintva megtekintheted az aktuális hét teljese anyagát, amelyből szabadon választhatsz, hogy adott napon melyik gyakorlatsort végzed el.

ALAPSZINTŰ KEZDŐ gyakorlatsorok

Ebben a modulban olyan könnyített kezdő gyakorlatsorokat találsz, amelyeket bárki – kortól, nemtől, tapasztalattól függetlenül – könnyedén elvégezheti. A gombra kattintva egy teljes hét anyagát, állandó tartalomként megtekintheted.

Rendszeres gyakorlásuk pár hónap alatt felkészít, hogy tovább tudj lépni a napi szinten frissülő, kezdő gyakorlatsorokra.

Hangoskönyvek

Több mint 35 exklúziv hangoskönyv részlet vár téged, amit a feliratkozásod követően megtalálhatsz. Nem kérünk sokat cserében, egy kis figyelmet a Kowa Jóga program számára, a részedről e-mailek formájában. Minden hírről, kedvezményről első kézben értesülhetsz! Természetesen bármikor leiratkozhatsz a későbbiekben róla, nem kell vállalsz semmi elköteleződést a feliratkozáskor! 🙂